Over Ons

Jarno Rook Smederij en Authentieke bouw is de specialist in authentieke bouw, restauratie en exclusief maatwerk. Met producten uit onze eigen smederij geven wij woningen of andere gebouwen bovendien een eigen gezicht. Karakter, uitstraling en kwaliteit zijn onze kernwoorden.

Zelf ontworpen keuken

Jarno Rook werkt al bijna twintig jaar in de bouwwereld. Sinds 2012 is hij eigenaar van zijn eigen houtbewerkingsbedrijf en smederij. Wij werken aan kleine en grote opdrachten. Van een zelf ontworpen keuken of badkamer tot trap met smeedwerk. Standaard of kiezen voor de makkelijke weg komen niet in ons woordenboek voor. Wij houden van uitdagende projecten die veel van ons vakmanschap vragen.

Smidswerk

Daarvan realiseerden wij er de afgelopen jaren veel in de Kop van Overijssel, Zwartewaterland, Kampen, Staphorst en de regio Zwolle. Vaak combineren wij authentieke bouw met smidswerk. Liefde voor het oude ambacht staat centraal in ons werk. Jarno Rook volgde onder meer een smidsopleiding, heeft een eigen smederij en een werkplaats waarin hij dromen laat uitkomen. Vanuit bijna niets exclusieve producten maken is zijn passie.
Deze website is gebouwd door Gula webdevelopment